Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

ΙΟΡΔΑΝΙΑ



 ΙΟΡΔΑΝΙΑ

Αν νιώθετε ένας σύγχρονος Ιντιάνα Τζόουνς έτοιμος να ανακαλύψει μέρη γεμάτα μυστήριο και να λύσει γρίφους βιβλικούς, αν πάλι σας εμπνέει ο Λόρενς της Αραβίας ή τέλος αν θέλετε να φωνάξτε σαν άλλη Σαπφώ Νοταρά «Σόδομα και Γόμορρα», τότε η Ιορδανία είναι το τέλειο μέρος!
Στη καρδιά της Μέσης Ανατολής μια χώρα γεμάτη όμορφες εκπλήξεις. Πηγαίνετε στην αρχαία πόλη Πέτρα για να νιώσετε δέος με την αρχιτεκτονική της, κατασκηνώστε οργανωμένα κάτω απ’ τα αστέρια στην καταπληκτική έρημο Wadi Rum με την κόκκινη άμμο, διαβάστε εφημερίδα ξαπλωμένοι στα νερά της Νεκρής Θάλασσας με την απίστευτη άνωση, κολυμπήστε στα καθάρια νερά της Άκαμπα στην Ερυθρά Θάλασσα και ζήστε τις ιστορίες της Βίβλου στον Ιορδάνη ποταμό και στα Σόδομα και Γόμορρα!
Στα υπέροχα εστιατόρια του Αμμάν δοκιμάστε κεφτεδάκια, κεμπάπ και χούμους παρέα με τις κλασικές Amstel και Henninger (αποφύγετε τα μη αλκοολούχα ποτά τύπου μπίρας- μπλιαχ) και για επιδόρπιο απολαύστε γλυκά μουλιασμένα σε σιρόπι τριαντάφυλλου!!!  Για το τέλος καπνίστε γουργουριστούς ναργιλέδες και δόξα τον Αλλάχ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου