Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

ΙΣΠΑΝΙΑ


 ΙΣΠΑΝΙΑ
Ένας ταύρος που χαίρεται τον ήλιο σ’ ένα καταπράσινο λιβάδι στις όχθες του Γουανταλκιβίρ, ένα καπηλειό γεμάτο χαμόν που κρέμονται από την οροφή του σ’ ένα δρομάκι του Σαν Σεμπαστιάν, χαρούμενος κόσμος να περιμένει καρτερικά τη σειρά του για να μπει στο Μουσείο Πράδο της Μαδρίτης κι 100.000 χιλιάδες θεατές να παραληρούν στις ντρίπλες του Μέσι στο Καμπ Νόου της Βαρκελώνης… είναι η Ισπανία σε τίτλους! 
Αποφύγετε τα πολύ τουριστικά παράλια και περιπλανηθείτε σε μικρότερες πόλεις και χωριά της Ανδαλουσίας, της χώρας των Βάσκων ή ακόμα και της απόμερης Αστούριας. Αναμειχθείτε με νέους ανθρώπους  στην πλατεία της Σαλαμάκα, απολαύστε τη νυχτερινή ζωή της Βαρκελώνης και ανακαλύψτε τα απανταχού λατινοαμερικάνικα στέκια! Επισκεφτείτε τις απίστευτες πινακοθήκες με Πικάσο, Νταλί, Μιρό και γνωρίστε που έζησε και δημιούργησε ο Δομίνικος Θεοτοκόπουλος.
Μην τυχόν και δεν δοκιμάσετε παέγια με θαλασσινά ή κοτόπουλο και πιείτε μπίρες άφθονες. Εκτός της κλασικής Estrella Damm, πειραματιστείτε με τις ιδιαίτερες καταλανικές EDGE, Barcelona Beer Company και Nomada. Τέλος δοκιμάστε την μπίρα El Boquerón (ο γαύρος) που είναι φτιαγμένη με θαλασσινό νερό (η μοναδική στο είδος της)!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου