Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

ΙΝΔΙΑ


 ΙΝΔΙΑ
Από τους πρόποδες των Ιμαλάϊων κατηφορίζει στους καταπράσινους λόφους τσαγιού και τις εύφορες πεδιάδες, περνάει πάνω σε ελέφαντες από τις καταπράσινες ζούγκλες που φιλοξενούν τις τελευταίες 3000 τίγρεις της Βεγγάλης, διασχίζει αχανείς ορυζώνες και μονότονες ερήμους για να καταλήξει στις εξωτικές παραλίες της Γκόα και της Κεράλα.
Περπατείστε στους κοσμοπλημμυρισμένους  δρόμους ανάμεσα σε ράθυμες αγελάδες, γητευτές φιδιών, χαμίνια και μαχαραγιάδες, δείτε την ανατολή στο Ταζ Μαχάλ, κάντε γιόγκα στις όχθες του Γάγγη, επισκεφτείτε έναν απ’ τους χιλιάδες ναούς που βρίσκονται διάσπαρτοι στη χώρα και χρησιμοποιείστε το μακρύτερο δίκτυο σιδηροδρόμων για μια τουλάχιστον διαδρομή.
Φάτε κοτόπουλο ταντούρι και όποιο άλλο φαγητό σας αρέσει με σάλτσα κάρυ που είναι το συνώνυμο της ινδικής κουζίνας. Επειδή συνήθως είναι από καυτερό ως πολύ καυτερό σβήστε το με μια παγωμένη μπίρα. Προτιμείστε μια Kingfisher ή μια Cobra. Υπάρχουν βέβαια και οι περισσότερο τουριστικές όπως οι Taz Mahal, Bengal Tiger, Jogi και Raj.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου