Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

ΖΑΜΠΙΑ


 ΖΑΜΠΙΑ
Αποκλεισμένη από θάλασσα μα με έντονο το υγρό στοιχείο μιας και μοιράζεται με τη γειτονική Ζιμπάμπουε τους επιβλητικούς καταρράκτες Βικτώρια και τον ζωοδότη ποταμό Ζαμβέζη που στις όχθες του πίνει νερό μια τεράστια γκάμα άγριων ζώων ενώ στα νερά του βρίσκουν δροσιά νωχελικοί ιπποπόταμοι!
Επισκεφτείτε τα υπέροχα Εθνικά Πάρκα, γίνετε μούσκεμα περιδιαβαίνοντας τους καταρράκτες και απολαύστε τη γαλήνη της χώρας συναναστρεφόμενοι τους υπέροχους και χαμογελαστούς ντόπιους που η φιλοξενία τους σας αφήνει άφωνους.
Η Ζάμπια είναι μια χώρα φιλική, με οικονομία δυνατή (την αποκαλούν Ελβετία της Αφρικής) και είναι ιδανική για όλους τους  τουρίστες από αυτούς με τα σακίδια στην πλάτη έως και γι’ αυτούς που επιζητούν διακοπές – υπερπαραγωγή! Είτε στην πρωτεύουσα Λουσάκα είτε στη μαγική ύπαιθρο!
Φάτε εξαιρετικά μαγειρεμένο κοτόπουλο καθώς και κολοκυθανθούς (δεν είναι μόνο ελληνικό προνόμιο) και πιείτε υπέροχες μπίρες σε χορταστικές συσκευασίες των 750ml. Οι σημαντικότερες είναι η Chibuku, η Mosi και η Eagle lager!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου