Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

ΑΥΣΤΡΙΑ


ΑΥΣΤΡΙΑ

Όταν ο μαγικός αυλός αρχίζει να σκορπάει μελωδίες, το μυαλό περιπλανιέται πάνω στις χιονοσκέπαστες κορυφές των Άλπεων κρατώντας alla bracietta απ’ τη μια μεριά την πριγκίπισσα Σίσσυ και απ’ την  άλλη την Χάιντυ! Σιγά σιγά κατηφορίζει προς την Βιέννη, πίνει μια ζεστή σοκολάτα και κατευθύνεται  στην Όπερα. Κόβει εισιτήριο οικονομικό για τον τελευταίο όροφο (ορθίων) κι όταν τελειώνει η παράσταση κάθεται για λίγο στην ταράτσα απολαμβάνοντας τη θέα μέχρι να απομακρυνθεί από τους αυστηρούς φύλακες με τα συντηρητικά καφέ σακάκια.
Έπειτα πετάγεται στο Σάλσμπουργκ να επισκεφτεί τον Μότσαρτ και να σεργιανίσουν στα γραφικά δρομάκια του και καταλήγει στο Ίνσμπουργκ  για να περιπλανηθεί στα ιστορικά του κτήρια μ’ ένα στρούντελ στο χέρι.
Βιάζεται να είναι νωρίς το βράδυ πίσω στη Βιέννη να ξαπλώσει στον καναπέ του Φρόιντ και μετά να πάει για σνίτσελ με τον Κλιμτ και τις μοιραίες γυναίκες του πίνοντας μεγάλες ποσότητες μπίρας απροκάλυπτα! Αρχίζουμε με Steffl και Gosser μέχρι να αποσώσουμε τα γεμιστά μας σνίτσελ με ροκφόρ και όσο η κατάσταση γίνεται πιο ηλεκτρισμένη συνεχίζουμε με την μοναστηριακή Gregorius για να καταλήξουμε στο δυναμίτη Samichlaus με τους 14% αλκοόλ που μας αποσυντονίζει εντελώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου